Mechelen, Europa
Seppe Nobels
De chef
Seppe Nobels
Een filosofie
Koken is voor Seppe onlosmakelijk verbonden met de omgeving waarin hij leeft en werkt. Producten komen dan ook het liefst uit de streek of rechtstreeks uit de eigen tuin.
Foodies aan het woord
‘Wat Seppe met groenten doet is zoals je hoopt dat een chef ze zal klaarmaken. Met liefde, intelligentie, inspiratie en een magische touch.’
‘Seppe Nobels is een chef, beklijft met een cocktail van gezond verstand en emotionele intelligentie.’
‘Seppe Nobels doet baanbrekende en wonderlijke dingen in de keuken, daar is geen enkele twijfel over. Het meeste indruk maakt hij echter op mij door zijn attitude : hij is een chef, hij denkt zo, hij handelt zo, hij gidst zijn brigade zo. Dit soort mensen hebben we veel te weinig!’
‘Seppe’s artistieke achtergrond komt naar voor in zowel zijn bordschikking als in zijn smaakcombinaties. We kunnen van de Antwerpse zes gerust de Antwerpse zeven maken!’
‘Seppe Nobels bewijst dat groenten veel meer zijn dan bordvulling. Hij verwerkt ze in krachtige, hedendaagse bereidingen en laat zien hoe divers en lekker je er mee kunt koken.’
‘Wij kennen Seppe al jaren en waren vanaf de start van Graanmarkt 13 meteen verkocht. Zijn verrassende combinaties en kooktechnieken maken van elke maaltijd een echt feest.’
‘Seppe Nobels is één van de éérste belgische chefs die aan urban farming doet. Ook in zijn gerechten trekt hij resoluut de groene kaart.’
‘In Seppe Nobels’ universum ontmoeten food en kunst elkaar. Filosofie en product. Soul en inspiratie. Hartstocht en authenticiteit. Dààrom ontstaan er in Graanmarkt 13 dagelijks meesterwerkjes van smaak en kleur. ‘
‘Het is er heerlijk toeven. Je wordt er bediend met liefde. Het is er bijzonder lekker. Bij Seppe Nobels.
Vertel het niet voort.’
‘Seppe is een super chef, een super vriend, een echte stadsgroentenboer. Hoe hij met groenten kan goochelen is als de pure kracht van moeder natuur. Gewoonweg een topper die gast.’