La Chapelle

In de prachtige kasteelhoeve La Chapelle, even ten noorden van het Luikse Anthisnes, start Seppe Nobels begin juni 2021 met een wel erg bijzonder restaurantproject: La Chapellefrom Farm to Plate. Omgeven door woud en natuur, door velden en visrijke rivieren, gaat Seppe elke zomermaand vijf avonden koken op het unieke 15de eeuwse kasteeldomein. Hij serveert er een organische gastronomie, met seizoensgebonden producten die van lokale boerderijen komen. Eén zaterdag per maand neemt hij de gasten van La Chapelle ook mee op een unieke en exclusieve foodtour, in de haast betoverende regio rond het kasteel. Die culinaire tocht voert de gasten langs telers en producenten, maar ook door wouden en langs rivieren. Seppe legt uit, en laat proeven – en alle aspecten van duurzaam en organisch koken komen aan bod. En ’s avonds vinden de gasten de producten die ze hebben leren kennen terug op hun bord – tijdens een gastronomisch meergangendiner in La Chapelle, prepared by Seppe himself.