Graanmarkt 13

In 2010 richt Seppe samen met zijn zakenpartners Ilse Cornelissens en Tim Van Geloven Graanmarkt 13 op. Het restaurant bevindt zich in het hart van Antwerpen, op de benedenverdieping van een open huis met drie verhalen  – winkel, galerij én restaurant. Seppe serveert er een lokale en duurzame gastronomische keuken, met groenten in de hoofdrol. In 2015 wordt Graanmarkt 13 uitgeroepen tot beste Groentenrestaurant van Vlaanderen in de groene Gault&Millau. In 2018 is Seppes flagship het hoogst genoteerde restaurant van de Benelux in de lijst Best Vegetable Restaurants of the World, gepubliceerd in de We’re Smart Green Guide. Een jaar later wordt het restaurant opgenomen in de prestigieuze 50 Best-lijstjes, in d categorie ’50 Best to Watch/Discovery’. En in 2021 wordt Seppe voor zijn werk in Graanmarkt 13 bedacht met een Groene Michelinster *, voor zijn duurzame gastronomie. Of nog, dixit Michelin: ‘…Seppe Nobels bewijst dat groenten veel meer zijn dan bordvulling. Hij verwerkt ze in krachtige, hedendaagse bereidingen en laat zien hoe divers en lekker je er mee kunt koken. In zijn trendy zaak is het telkens uitkijken naar de lichte combinaties die hij heeft bedacht’.